lunes, 2 de noviembre de 2009

Una pàgina variada.

“Misabueso.com” és altra pàgina més de les moltes que hi ha en Internet sobre temes diversos com, per exemple, Somnis, Tarot, Horòscop Egipci, entre altres. A part d'aquest tipus de seccions també trobem altres com: jocs, enviar targetes als teus amics o les últimes notícies d’actualitat.
En aquesta ocasió vaig a parlar sobre una secció que m'ha cridat l'atenció. Aquesta és la secció: vides passades ¿Qui vas ser en la teua vida anterior? En ella t'expliquen que l'ànima o la consciència sobreviuen a la mort i torna més tard per a nàixer en altre cos. També diu que l'ànima es reencarna tant en home com en dona passant per totes les races, classes socials i econòmiques.
Una vegada més la curiositat va poder amb mi i he provat a veure que eixia. És molt fàcil solament has d'emplenar un formulari i sabràs qui vas ser. Asi que ací os deixe el meu.

Sobre la teua vida anterior


No sigues com et sents referent a això Tamara, però sembla que tu vas ser home en la teua última encarnació.

El teu signe zodiacal en aqueixa vida era Sagitari.

Molt probablement vas passar els últims moments de la teua vida en algun lloc prop d'Europa de l'Est, aproximadament en l'any 1512.

El nom pel qual se't va conèixer en aqueixa vida va poder haver estat alguna cosa pareguda a Sarkis.

És possible que la teua ocupació en aqueixa vida fóra una mica relacionat amb prestidigitador, acróbata.

Sempre et va agradar viatjar, investigar, vas poder haver estat un detectiu o un espia.

Tu vas complir amb la teua lliçó ajudant als ancians i als xiquets. Vas vindre a aqueixa vida a aprendre a prendre consciència dels febles i desemparats.

Ara t'Acordes?


Açí os deixe l'enllaç per a que proveu: http://www.misabueso.com/esoterica/vida/pasada.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario