domingo, 15 de noviembre de 2009

Un club molt exclusiu


L'altre dia en l'autobús escoltant el programa “Buenos días Javi Nieves” van donar una notícia d'una pàgina web on només et podies registrar si eres bonic, és a dir, que els lletjos no tenen dret a ser acceptats en el club virtual. Per a entrar solament has de fer una ràpida inscripció amb tres passos molt senzills. Per a ser acceptat, cada candidat ha de rebre un mínim de 1.000 vots i ser triat per almenys 51 per cent dels altres membres.
L'objectiu d'aquesta pàgina és crear relacions personals i professionals. El que va començar com un lloc per a aconseguir parella es va estendre a Estats Units i el Regne Unit, actualment pertanyen a aquest club 600.000 persones de 190 països. En cada país i en cada cultura es percep la bellesa d'una manera diferent, així que les persones han de ser triades pels seus compatriotes.
Si al final eres acceptat per aquest exclusiu club, pots assistir a diferents esdeveniments i festes privades. A més pots conèixer a gent bonica a nivell local i així assistir a una cita amb una persona bonica de debò (i no amb el típic “lleig” dels xats). Açí os deixe la pàgina per a que comproveu si sou bonics als ulls dels altres: http://www.beautifulpeople.com/index/es

1 comentario:

  1. Hola Tamara!
    Curiosa pàgina aquesta no?
    No había sentit parlar mai d'aquesta, però no pense probara a entrar... No m'interesa sabre lo que els demés pensen. Però ha de ser mol divertit vore qui hi ha dins i quan photoshop s'utilitza per a ser acceptat. Jejeje.
    Saluts!!
    Paloma

    ResponderEliminar