domingo, 4 de octubre de 2009

¿a qui em semble?



Una amiga em va manar l'enllaç de la pàgina MyHeritage, que t'ensenya a qui et sembles, dins d'un ampli repertori d'imatges de persones. MyHeritage és una xarxa social dirigida a la família i a la genealogia. Aquest servei també ajuda a trobar semblances entre parents. Permet als seus usuaris crear un lloc per a la família en la xarxa, compartir fotografies i videos, organitzar esdeveniments familiars, crear els seus arbres genealógicos i trobar ancestres, entre altres activitats. Pot ser que amb sort trobem parents distants o "clons" que viuen en l'altre costat del món.
En sis anys, la companyia ha crescut fins a convertir-se en una comunitat amb més de 30 milions d'usuaris, aquest servei està disponible a 34 idiomes. És un dels llocs de la xarxa més grans en el tema de les xarxes socials i la genealogia. La pàgina conta amb un sistema de reconeixement facial, a més el seu arxiu d'imatges no para de créixer, fent-lo cada vegada siga més precís.
Altra opció que podem trobar en la pagina és “Find the celebrity in you” on pots descobrir a quina celebritat et sembles. És una de les opcions més entretingudes i conegudes que podem trobar en aquesta pàgina. Així que puja una fotografia d'un rostre i, després d'un reconeixement facial, et diu a quin famós et sembles i en quin percentatge. Ací deixe l’enllac: http://www.myheritage.es/

1 comentario:

  1. Hola Tamara! He estado leyendo tus últimas publicaciones y me han parecido muy intereantes, la página de parecidos con otras personas y lo de la venta de parcelas en la luna ha sido lo que más me ha gustado. Me parece un regalo muy bonito y original.
    Nos vemos en clase
    un saludo
    Altea

    ResponderEliminar