miércoles, 7 de octubre de 2009

Quina por!!


Acabe de trobar aquesta web www.estasmuerto.com que et diu quin dia i com vas a morir. Aquesta pàgina no és apta per a supersticiosos ni persones susceptibles, ja que pot danyar la seua sensibilitat. Algunes de les seccions que podem trobar és la de crear la teua esquela personalitzada emplenant algunes dades. Quan acabes pots manar-se-la als teus amics perquè ells també s'animen a fer la seua. Una altra de les possibilitats que t'ofereix aquesta pàgina és la de llegir i crear les teues pròpies llegendes terrorífiques. Per curiositat he fet el test i ací us deixe el resultat:
28 de 12 del 2010
L'aigua cau pel teu cos. Una dutxa relaxant, és el que necessitaves, desconnectar, oblidar-te del treball, de l'estrès...
Dura poc temps, el telèfon sona, i trenca el teu moment de relax. Durant un segon penses en no agafar-lo, però saps que després et remorderá la consciència.
Sales de la dutxa, posant-te una tovallola damunt, torpemente.
El peu humit et rellisca, i el cor et dóna una bolcada, mentre et quedes clavada en el lloc. AL cap d'un segon, segueixes caminant, trepitjant amb més cuidat, seria una ximpleria que passara un accident.
Et gires, però no hi ha ningú, solament està el vell i enorme armari que et va regalar un familiar. Durant mitjà segon fantasies amb la idea que algú es puga haver amagat ací. És suficientment gran...
Però eres mayorcita per a pensar aqueixes chorradas peliculeras. Reprens el camí, però gens més girar-te el cruixit torna, aquesta vegada més forta, quasi un esclat. Et tornes a girar, i veus al teu assassí.
No és el delinqüent que s'havia format en el teu cap, és el propi armari. Una de les potes s'ha partit, i l'enorme moble es desploma cap a tu. Tot es torna fosc.
Recuperes la consciència, no saps quant temps ha passat, el cos tot just et dol, i per alguna raó, saps que això és dolent. No pots moure't, t'has quedat atrapada sota les restes del moble, no pots moure't, i la boca et sap a sang.
Passa molt temps, en el qual perds i recuperes la consciència constantment. No pots cridar, no pots moure't, i les ferides internes cada vegada t'obliguen a esucpir més sang. Saps que només et queda fer una cosa.
Morir

T'atreveixes a entrar? uuuh!!

1 comentario:

  1. Uisss! Quina mort més tràgica t'espera, Tamara...
    Aquest tipus de pàgines solen ser un entreteniment on la curiositat mana. Conec esta pàgina des de fa uns quants anys, i hui l'he trobada prou canviada...es nota que s'han actualitzat i han incorporat seccions noves com les amenaces virtuals, o les llegendes urbanes. Si no recorde mal, el fòrum estava.
    La mort es desconeguda per a tots i mai sabrem quan vindrà...quan més tard millor! hehe
    Ací et pose la meua mort, sóc un poc curiós, la veritat...
    21 del 7 de 2011
    Entres a casa amb un amic i fa una olor estranya. "A que fa olor?" preguntes al teu amic. Vas a la cuina vella, que encara funciona amb gas. "Merda, el gas", i tanques el gas mentre aplega el teu amic que et pregunta "que passa?". I quan et gires a dir-li-ho els teus ulls reflecteixen el pànic en vore a cambra lenta com el teu amic s'encèn un cigarret i abans de que et done temps a dir-li el que passa el teu crit s'ofega amb el soroll d'una explosió....
    Així que ja sabeu, el 21 de juliol de 2011 esteu convidats a la barbacoa que faré a ma casa! XD

    ResponderEliminar