sábado, 31 de octubre de 2009

La xarxa social per a fer l'amor: I just made love


L'altre dia fent zapping í vaig veure al programa “El Intermedio” que estaven parlant de pàgines web curioses, pel que, em vaig parar a veure'l ja que té a veure amb el tema d'aquest blog. Bé la pàgina que més em va cridar l'atenció és: I just made love, és a dir, acabe de fer l'amor, una xarxa social enfocada a contar com, quan i on tenen sexe els seus usuaris. Es tracta d'un mapa online del sexe, que permet saber quants membres estan tenint relacions sexuals en aqueix instant, a més de les seues postures preferides.
Cada vegada són mes les persones que comparteixen amb tot el món els llocs on han fet l'amor, de manera que aquesta pàgina web està tenint una gran acollida que ningú s'esperava. Aquesta és una idea bastant senzilla i entretinguda on es pot vanagloriar-se sobre les seues trobades sexuals. Però al contrari del que es pot pensar, no és una pàgina web pujada de to, simplement és una pàgina on pots compartir informació lleugerament picante.
Si algun està interessant a marcar en el mapa el lloc on acaba de fer l'amor, és molt senzill, solament has de fer clic en el botó dret del ratolí sobre el mapa al lloc on vas tenir la teua apassionada trobada, selecciones si va ser a “L’Interiors” o “L’Exterior”. A més també pots escollir entre 5 posicions, dibuixades en la pàgina amb dibuixos en rosat i blau. El que no ens explica la pàgina és si es limita només a parelles heterosexuals o si també poden marcar les parelles homosexuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario