viernes, 25 de septiembre de 2009

YouTube!


YouTube és una pàgina web dedicada a penjar videos pels usuaris per tal de comentar-los i compartir les seues opinions. Es tracta d´ una pàgina creada a 2005 per tres antics treballadors de PayPal.

YouTube utilitza un reproductor de Adobe Flash per a poder veure els videos penjats.

És una web molt coneguda, ja que pots compartir els teus videos més personals amb gent de tot el món. El seu èxit deriva de la facilitat del usuari per a introduïr els seus vídeos i comentaris, de forma ràpida i senzilla. A més a més, es poden veure clips de pel·licules, vídeos musicales, programes de televisió, entre altres. D’aquesta forma, ja són moltes les persones que s’han fet conegudes gràcies a la gran difussió que tenen els seus videos com, per exemple, el Niño Edgar, el Niño Alemany o el Niño Drogado .


http://www.youtube.com/watch?v=b89CnP0Iq30

http://www.youtube.com/watch?v=XpHJdGmT8k4

http://www.youtube.com/watch?v=BzMgpxD2M8s&feature=related


No podem oblidar que YouTube també té coses que necesiten ser millorades amb el pas del temps. Entre les deficiències més destacadas tenim la qualitat dels vídeos que trobem com a conseqüencia de que es pixelen degut a l’equilibri entre qualitat d’imatge i velocitat de transmissió a la xarxa. Altra deficiència ve provocada pel fet de que, en la majoria dels vídeos, el audio i el vídeo no es troben sincronitzats.

Com podem observar, YouTube és una coneguda i profitosa pàgina web per a tots aquells internautes que opten per compartir el seus vídeos i les seues opinions amb la resta de la xarxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario